ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.ΜΕ.Α. ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

 


 


 

 

Τα παιδιά Α.με.Α. λόγω των περιορισμών που συνεπάγεται η οιαδήποτε ανεπάρκειά τους και λόγω της αντιμετώπισής τους από τους άλλους δεν έχουν τις απαραίτητες κοινωνικές εμπειρίες και ευκαιρίες , αντίθετα έχουν λιγότερες δυνατότητες επιλογής , διαφορετική διαπαιδαγώγηση και βιώνουν έντονες αντιφάσεις στην καθημερινότητα τους.


 

Ο Σύλλογος μας δημιουργήθηκε και δραστηριοποιείται με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα από το 1996. Πρωταρχικός σκοπός μας  είναι να ενώσουμε τους 150 και πλέον συναδέλφους γονείς με παιδιά με ειδικές ανάγκες , να τους ενημερώνουμε , να τους υποστηρίζουμε ενδυναμώνοντας τους με κουράγιο στην διαρκή προσπάθεια τους για την ανάπτυξη , την αποκατάσταση και την κοινωνική προσαρμογή των παιδιών τους.

 

Είμαστε μια ομάδα με αγάπη, όρεξη  και μεράκι που αποφάσισε  να ασχοληθεί για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά Α.με.Α.

 

Στόχοι μας είναι: η παρακολούθηση των εξελίξεων στην κρατική μέριμνα , οι σχέσεις με τους ασφαλιστικούς οργανισμούς , η ενημέρωση των μελών για θέματα που τους ενδιαφέρουν , ή οποιαδήποτε δυνατή επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν παιδιά Α.με.Α. , καθώς επίσης και η διοργάνωση εκδρομών και συγκεντρώσεων ( Χριστούγεννα , Απόκριες , Καλοκαίρι  κ.λπ.) για την διασκέδαση των παιδιών και των γονέων τους.

 

Σκοπός μας είναι η κοινωνικοποίηση , η ένταξη και η αποδοχή των παιδιών Α.με.Α. από τον κοινωνικό περίγυρο επειδή όλοι γνωρίζουμε πόσο αφιλόξενα και  σκληρά αντιμετωπίζει η κοινωνία μας τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και  ιδιαιτερότητες

 

Στην προσπάθεια μας  αυτή οφείλουμε να    αναγνωρίσουμε την ουσιαστική συμπαράσταση της Τράπεζας μας , του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.  και της  Κοινωνικής Υπηρεσίας καθώς επίσης και συνδικαλιστικών οργάνων ( ΣΥΕΤΕ – Σύλλογος Συνταξιούχων ) που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας.

 

Οι πόροι του Συλλόγου μας είναι η ετήσια συνδρομή των μελών που ανέρχεται σε 20€ , οι χορηγίες από οργανισμούς και υπηρεσίες , δωρεές (έναντι στεφάνων κ.λπ.) των εν ενεργεία και συνταξιούχων συναδέλφων.

 

Με την επιστολή μας αυτή επιζητούμε από εσάς να γίνετε ενεργά μέλη του Συλλόγου μας για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την κοινωνική ένταξη των παιδιών μας , την ικανοποίηση των αναγκών τους και την αξιοπρεπή διαβίωση τους.

 

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα γραφεία του Συλλόγου μας

 

 

  Πρόεδρος             Ματθαίου Πόπη               210 8236861        6938 952 233

  Αντιπρόεδρος      Ταμπουρατζής Ηλίας       210 5234734        6946 388 488 
  Γραμματεία           Κολιάτση Βασιλική         210 5778819        6977 639 962
 Ταμίας                 Βεσσαλά Μαρία                210 8070163        697 667 3269

     
    

Μέλος             Χριστοδούλου Ιωάννα         

Μέλος             Καλημέρη Ελένη

Μέλος             Χατζοπούλου Αννα

Μέλος             Βαρώνου Ειρήνη

Μέλος             Σκουτέρης Δημητριος   

  
                                      

 

 
ΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΆ

ΤΡ-ΤΕ-ΠΕ-ΠΑ     10-12 Π.Μ.
2130 250409  &  6946 388 488

Αριστείδου 9 ΑΘΗΝΑ 10559

Ηλεκτρονική διεύθυνση
http://amea-ete.wix.com/amea-ete

 
​​Για αποστολή άρθρων και ερωτημάτων κ.α.   eteamea@gmail.com
 

 

Αρ. Λογαριασμού: 040-296215-23 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
 
 
 

 


 

 

Name *

Email *

Subject

Message

Your details were sent successfully!