top of page

«Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας, Ράλλης Τσιουλάκης

19/01/2019

Σε ηλικία 53 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

 

Μία θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η ΕΣΑμεΑ καθώς ο επί χρόνια προέδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας, Ράλλης Τσιουλάκης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών μετά από μία τιτάνια μάχη με τον καρκίνο...

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη θλίψη με βαριά καρδιά ενημερώνουμε για το θάνατο του μεγάλου αγωνιστή του σπουδαίου ανθρώπου Ράλλη Τσιουλάκη. Ο Ράλλης Τσιουλάκης σε ηλικία 53 ετών έχασε τη μάχη που έδωσε πάνω από 5 χρόνια με την επάρατη νόσο.

Ο Ράλλης Τσιουλάκης υπηρέτησε για χρόνια με ανιδιοτέλεια με πάθος με καλοσύνη και με ενόραση το αναπηρικό κίνημα της χώρας. Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Γενικού Συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ για χρόνια, πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας από την ίδρυσή της, ήταν ένας κορυφαίος αγωνιστής του αναπηρικού κινήματος για τα δικαιώματα, για τη ζωή, ένας μεγάλος φίλος όλων μας.

Ο θάνατός συνιστά μια τεράστια απώλεια για την οικογένειά του αλλά και για όλες και όλους εμάς στη μεγάλη αναπηρική οικογένεια σε όλη τη χώρα.

Αγαπημένε φίλε, αγαπημένε συναγωνιστή καλό ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα 19 Ιανουαρίου στον ΙΝ των 12 Αποστόλων στον Κορινό Πιερίας».

Συλληπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, όσο και ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, Δημήτρης Δεληγιάννης.

«Με συγκίνηση πληροφορήθηκα σήμερα τον θάνατο ενός σπουδαίου συμπολίτη, του Ράλλη Τσιουλάκη, Προέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας και μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Γενικού Συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ για χρόνια. Μαχητικός, με γνώση, υπομονή και επιμονή υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των συμπολιτών μας με αναπηρίες, διεκδικώντας τα αυτονόητα. Από την πρώτη στιγμή αυτής της δημοτικής θητείας είχα την ευκαιρία να συνεργαστούμε στενά και να σχεδιάσουμε σοβαρές παρεμβάσεις, που είχε και έχει ανάγκη αυτή η πόλη, όπως αποτυπώθηκε και με το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπογράφτηκε ανάμεσα στην Τοπική αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Θεσσαλίας το Φεβρουάριο του 2018. Θα συνεχίσουμε στο δρόμο που χάραξε με τις παρεμβάσεις και την αγωνιστική του διάθεση. 
Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του» αναφέρει ο κ. Καλογιάννης.

«Αποχαιρετούμε σήμερα τον Ράλλη Τσιουλάκη, έναν καλό φίλο, συνεργάτη, μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Λάρισας- Πόλη που Μαθαίνει, συνεπή αγωνιστή του αναπηρικού κινήματος. Με τη βοήθεια, τη στήριξη και την καθοδήγησή του έγιναν πολλά. Χρωστάμε ακόμη περισσότερα. Αυτή η πόλη του το οφείλει. Αντίο φίλε» σημειώνει ο κ. Δεληγιάννης.

Please reload

bottom of page