top of page

Προσφορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου στο Κέντρο Υγείας, από τον σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ "Αγάπη για ζωή".

25/10/2008

Ένα καινούργιο αναπηρικό αμαξίδιο προσέφερε σήμερα το πρωί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ "Αγάπη για ζωή" στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαίρη Τζωρτζάτου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας που νησιού και παρέδωσε η ίδια το αναπηρικό αμαξίδιο. Μιλώντας στο Aegina Portal παρουσίασε τους στόχους και τις δράσεις του συλλόγου. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης

ΑΜΕΑ "Αγάπη Για Ζωή", ιδρύθηκε το

2005 αν και η ενεργός του δράση

ξεκίνησε το 2015.

 

Σκοπός του Αγάπη για Ζωή είναι η πρόληψη, η συμπαράσταση και η αρωγή σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, με σοβαρά κινητικά προβλήματα, που έχουν προκληθεί είτε από ατυχήματα, είτε από άλλους παράγοντες, καθώς επίσης και σε ενήλικες. Η "Αγάπη για Ζωή" από το 2015 έχει δωρίσει 130 αμαξίδια και ειδικούς μηχανισμούς. Αυτό που δόθηκε σήμερα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας ήταν το 130ο.

Ο σύλλογος αξιοποιώντας συνεργασίες με δήμους και φορείς, κάνει δωρεάν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε παιδιά της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 20.000 μαθητές. Τέλος, η κυρία Τζωρτζάτου είπε ότι θα ήταν χαρά του συλλόγου να συμμετάσχει σε μία εκπαιδευτική ημερίδα για την οδική ασφάλεια στον δήμο Αίγινας.

 

Please reload

bottom of page