top of page

Χριστουγεννιάτικη γιορτή ΑμεΑ Τ.Υ.Π.Ε.Τ

01/02/2018

Την Πέμπτηω7 Δεκεμβρίου 2017, σε μια ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα,πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά ΑμεΑ, μέλη του Ταμείου Υγείας.

 

Η γιορτή πραγαματοποιήθηκε στον χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Κοινωνικής Πρόνοιας, σε ένα περιβάλλον θαλπωρής και χαράς.

 

Εκεί κατέφθασαν οι γονείς με τα παιδιά, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν αναπτύξει φιλικούς δεσμούς μεταξύ τους, καθώς γνωρίζονται από συμμετοχές και σε άλλες δραστηριότητες.

 

Η πρόεδρος του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., κ. Β. Βογιατζοπούλου, απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, γονείς και παιδιά και η γιορτή ξεκίνησε με τον παραδοσιακό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπό τον ήχο επίκαιρων γιορτινών μελωδιών.

 

Κάθε παιδί τοποθετούσε το στολίδι του στο δέντρο, δημιουργώντας ένα πανέμορφο αποτέλεσμα.

 

Το στόλισμα του δέντρου διαδέχθηκε ο χορός, όλα τα παιδιά χόρεψαν μέχρι "τελικής πτώσεως", διασκέδασαν και χάρηκαν αρνούμενα να εγκαταλείψουν την αυτοσχέδια "πίστα".

 

Μετά την ανταλλαγή των πατροπαράδοτων ευχών, η γιορτή ολοκληρώθηκε και οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα Χριστούγεννα.

 

Εκτός της Προέδρου, το <<παρών>> έδωσε σύσσωμο το νέο Προεδρείο του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., κ. Ν.Ντινόπουλος, Δ. Πλας, Χρ. Ασπιώτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος, κ. Στ. Κωστάκης, ο Γεν. Διευθυντής, κ. Γ. Βούλγαρης, ο απελθών Πρόεδρος του Ταμείου Υγείας, κ. Ν. Κήπος καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Ε.Τ.Ε, κ. Καλ. Ματθαίου.

 

Αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της γιορτής αποτέλεσαν οι εργαζόμενες της Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας, κ. Λ. Χριστοφόρου, Αν. Χερουβείμ και Ελ. Παυλάκη, οι οποίες είχαν και την επιμέλεια της διοργάνωσης.

Please reload

bottom of page