top of page

Αύριο η γιορτή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών ΑμεΑ

30/01/2018

ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, ΚΑΛΑΤΖΗ/ΜΗΛΑΚΗ, ΤΑΪΓΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΑΚΗΣ.

Η ετήσια γιορτή του Παραολυμπιακού κινήματος θα λάβει χώρα αύριο (7μμ) στο ξενοδοχείο Novotel της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώνουν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, θα βραβευτούν οι αθλητές-τριες που κατέκτησαν μετάλλιο, κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων του 2017.

Επίσης τιμητική διάκριση θα δοθεί και στους προπονητές των αθλητών. Μεταξύ των αθλητών που θα τιμηθούν είναι ο Μανώλης Στεφανουδάκης (προπονητής Ιπποκράτης Σκαντζάκης) της Μεγαλονήσου,  το δίδυμο των επιτυχιών του «Τάλως» στην ποδηλασία, η Ελένη Καλατζή με την Αργυρώ Μηλάκη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Βαρβεράκη (φωτό) και οι κολυμβητές της «Μεγαλονήσου» Χαράλαμπος Ταϊγανίδης (προπονητής Τάσος Χατζηγεωργίου), Αντώνης Τσαπατάκης (προπονητής Γιάννης Νάτσιος). Ειδικές βραβεύσεις θα γίνουν στον Χαράλαμπο Βαρυτιμίδη (Βραβείο «Ευ Αγωνίζεσθαι») καθώς και στους αθλητές του προγράμματος Agitos της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής που αφορά στους πρόσφυγες αθλητές.

Τιμητική διάκριση για την προσφορά του στο διεθνές Παραολυμπιακό Κίνημα θα δοθεί στο απερχόμενο μέλος της IPC, Μιγκέλ Σαγκάρα.

Please reload

bottom of page