top of page

Ο Παυλόπουλος βράβευσε την Εθνική Στίβου ΑμεΑ: Δίνετε το παράδειγμα! [εικόνες] Πηγή: Ο Παυλόπουλος βράβευσε την Εθνική Στίβου ΑμεΑ: Δίνετε το παράδειγμα! [εικόνες]

22/08/2017

Τους αθλητές της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2017 βράβευσε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Η Εθνική Ομάδα Στίβου ΑμεΑ πήρε την 22η θέση στον κόσμο και την 9η στη Ευρώπη ενώ συνολικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ πήραν μέρος 93 χώρες και από αυτές κέρδισαν μετάλλια οι 66.
«Είναι πραγματικά μια επίδοση η οποία υπό τις συνθήκες μάλιστα υπό τις οποίες προετοιμαστήκατε είναι εντυπωσιακή», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνοντας πως αυτή η επίδοση δείχνει τη δύναμη της ψυχής αυτών των αθλητών!

 

 

«Εσείς δίνετε το παράδειγμα προς κάθε κατεύθυνση. Και αυτό σηματοδοτεί αυτή η συνάντησή μας στο Προεδρικό Μέγαρο», συνέχισε ο κ. Παυλόπουλος επισημαίνοντας πως πρέπει να γίνει γνωστή η επιτυχία αυτών των αθλητών. 

«Γιατί καμία κρίση, καμία δυσχέρεια δεν έχει καταφέρει να σας κάμψει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ιδίως κατά τη διάρκεια της κρίσης, εσείς μόνο περηφάνια μας γεμίσατε. Κι αυτό η Πολιτεία πρέπει να το θυμάται», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τους επανέλαβε πως είναι παράδειγμα προς μίμηση.

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Γ. Φουντουλάκης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη μεγάλη τιμή να δεχθεί τους αθλητές και τους δώσει συγχαρητήρια.
 
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι αθλητές μας πάντα, παρ'όλες τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, πραγματοποιούν με μεγάλες θυσίες τους στόχους τους που έχουν σκοπό πάνω απ'όλα να διαφημίσουν και την Ελλάδα και να δείξουν ότι παρ'όλο που είμαστε μια πολύ μικρή χώρα καταφέρνουμε πάρα πολλά», τόνισε ο κ. Φουντουλάκης συμπληρώνοντας πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι από τους λίγους ανθρώπους που ενδιαφέρονται όχι μόνο για τον αθλητισμό με αναπηρίες αλλά γενικότερα και για τα άτομα με αναπηρίες.

 

 

Ο κ. Φουντουλάκης πρόσφερε στον κ. Παυλόπουλος ως αναμνηστικό δώρο μία φανέλα της Εθνικής Ομάδας Στίβου ΑμεΑ με τις υπογραφές των αθλητών και από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του πρόσφερε τα αναμνηστικά με το εθνόσημο της Προεδρίας.

 

 

Please reload

bottom of page