top of page

Γιαννούλη: Πολλά προβλήματα και ελλιπής ο καθαρισμός στα άλση του Δήμου Τρίπολης

05/04/2016

Η επικεφαλής της Μαντινειακής Συμπολιτείας κυρία Αντωνία Γιαννούλη έθεσε τις δικές της ερωτήσεις στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 5 Απριλίου, οι οποίες είχαν να κάνουν με την ΚΕΔΗΤ, με την κοινωνική πολιτική του Δήμου, αλλά και με τον καθαρισμό των αλσών του Δήμου Τρίπολης. 

Όπως τόνισε, συχνά έχει θέσει ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, δίχως να έχει λάβει διαβεβαιώσεις ή σαφείς απαντήσεις από τη δημοτική αρχή. Σε αυτό το πλαίσιο, απηύθυνε ερώτηση για το οικονομικό βοήθημα των 3.000 ευρώ που θα έδινε ο Δήμος Τρίπολης στον Σύλλογο ΑΜΕΑ. 

Ακόμη, όπως ανέφερε, η ίδια έχει δεχθεί παράπονα από δημότες οι οποίοι αναφέρουν ότι τα πάρκα και τα άλση δεν καθαρίζονται επιμελώς ούτε τακτικά.

Ο κ. Παυλής απάντησε ότι υπάρχει κάποιο ταμείο στο οποίο αιτούνται οι συμπολίτες, αλλά τα ποσά δεν είναι μεγάλα. «Εμείς έχουμε υπόλοιπο στο ταμείο και αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται ενίσχυση. Τα 3.000 ευρώ στον Σύλλογο ΑΜΕΑ δεν μπορούμε να τα δώσουμε, επειδή οι συμπολίτες μας έχουν ανάγκες εν όψει Πάσχα στην καθημερινότητά τους».

Ως προς τα άλση, σημείωσε ότι κάποια σημεία έχουν καθαριστεί, αλλά τα προβλήματα είναι πολλά. «Αναμένουμε εφέτος στην Κοινωνική Εργασία να έρθουν εργάτες καθαριότητας. Στο επόμενο πρόγραμμα περίπου σε 2 μήνες θα ζητήσουμε άτομα για τον καθαρισμό των αλσών. Δεν υπάρχει προσωπικό ούτε για πράσινο ούτε για άλλες εργασίες», απάντησε.

Η κυρία Γιαννούλη υπογράμμισε ότι τα χρήματα στο ταμείο αλληλεγγύης είναι λίγα και ότι είχαν δεσμευτεί ότι θα ενίσχυαν αυτά τα ποσά.

Please reload

bottom of page