top of page

Πρώτη έκδοση του Χάρτη Δράσεων για το «Let’s do it Greece 2016»

28/03/2016

Ξεκίνησε η χαρτογράφηση των δράσεων που θα γίνουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη μεγάλη εθελοντική καμπάνια «Let’s do it Greece», τηνΚυριακή 17 Απριλίου 2016. Εθελοντές, φορείς, σύλλογοι, σχολεία, Δήμοι, ομάδες –istas κ.α. έχουν ήδη δηλώσει τις δράσεις που διοργανώνουν σε κάθε περιοχή και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η Περιφέρεια δίνει και φέτος το σύνθημα του εθελοντισμού, της συνεργασίας, του «Let’s Do It», της ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλων μας για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο πράσινο αύριο, ιδίως για τα παιδιά μας.

Μόνος στόχος είναι η μετάδοση του υγιούς εθελοντισμού, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη συνεργασία μεταξύ Συλλόγων και φορέων για περαιτέρω ανάλογες ενέργειες.

Ξεχωρίζουν ήδη από τις δράσεις που έχουν δηλωθεί ο συνδυασμός πολιτιστικών εκδηλώσεων με καθαρισμούς και εξωραϊσμούς, η διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα παλαιμάχων, η δενδροφύτευση και ανακύκλωση από σχολεία, εκδηλώσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης από ΑμεΑ, αλλά και καλλωπισμοί σε σχολεία.

Καλούνται οι φορείς, οι εθελοντικές οργανώσεις και οι ομάδες πολιτών να συμπληρώσουν το Έντυπο Περιγραφής Δράσης (μπορείτε να το κατεβάσετεΕΔΩ) και να το επιστρέψουν με email στη διεύθυνση letsdoit@pde.gov.gr ή με fax στους αριθμούς 2613- 613 532 και 2613-613 634.

Το συμπληρωμένο Έντυπο θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του Χάρτη Δράσεων στην Περιφέρεια και επίσης, θα προωθηθεί στο Let’s Do It Greece, καθώς και στις κατά τόπους Αρχές για τη διευκόλυνση των εθελοντών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 2613-613 509, 2613-613 524 και 2613-613 506.

Please reload

bottom of page