top of page

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΤΟΜΩΝ με Αναπηρία Νομού Δράμας

24/03/2016

Σε μια εποικοδομητική συζήτηση με ουσιαστικές τοποθετήσεις και προτάσεις εξελίχθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ν.Δράμας , που έγινε την περασμένη εβδομάδα 20/3/2016 στα γραφεία του Σωματείου στο πρώην Στρατολογικό γραφείο Δράμας.
Η συνέλευση ξεκίνησε με την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης από την πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας κο Αποστολίδη Κων/νο και έγινε μια σύντομη αναφορά στις πιο σημαντικές δράσεις και εκδηλώσεις που έγιναν την προηγούμενη χρονιά. Τα θέματα που ξεχώρισαν κυρίως ήταν η δημιουργία του παραρτήματος στο Δήμο Κ.Νευροκοπίου ‘όπως ορίζει το καταστατικό του Σωματείου Αρθ.23 και που είναι το πρώτο στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και πρώτο σε ολόκληρη τη Χώρα.

Η προσέλευση των μελών ήταν αρκετά ικανοποιητική και η συνέλευση επικεντρώθηκε στις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι κυριάρχησαν τα προβλήματα με το ασφαλιστικό, φορολογικό, επιτροπές των ΚΕΠΑ και η προσβασιμότητα των ανθρώπων με αναπηρία.

Please reload

bottom of page