top of page

Διπλή επιτυχία για το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ Ήφαιστος Πάτρας - Κέρδισε 2 χρυσά μετάλλια η 16χρονη Μελίνα Μεταξά Μαριάτου

21/03/2016

Δύο χρυσά μετάλλια και εξαιρετικοί χρόνοι ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας της ομάδας κολύμβησης του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ήφαιστος Πάτρας στην 10η Επετειακή Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση «ΝΑΟΥΣΑ 2016» η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου στην πόλη της Νάουσας και διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες σε συνεργασία με την Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) και το Δήμο Νάουσας.

Η δεκαεξάχρονη αθλήτρια του ΗΦΑΙΣΤΟΥ, Μελίνα Μεταξά Μαριάτου αγωνίσθηκε σε δύο κούρσες της κατηγορίας S5, στα 50μ. Ύπτιο (επίδοση 1’:17”:76) και στα 50μ. Πεταλούδα (επίδοση 1’:26”:20), καταλαμβάνοντας και στις δύο περιπτώσεις την πρώτη θέση. Η προπονήτρια της ομάδας Σπυριδούλα Παρασκευοπούλου δήλωσε πολύ ικανοποιημένη από την προσπάθεια της αθλήτριας, αφού ο αρχικός στόχος για την επίτευξη χρόνων κοντά στα πανελλήνια ρεκόρ που κατέχει η Μελίνα Μεταξά Μαριάτου πραγματοποιήθηκε, παρά το γεγονός ότι οι δύο κούρσες έγιναν αμέσως η μία μετά την άλλη χωρίς χρόνο ξεκούρασης, ενώ παράλληλα δοκιμάσθηκαν και κάποιες διαφορετικές τεχνικές για την βελτίωση του στυλ της πεταλούδας.

Στόχος πλέον της ομάδας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στην Αθήνα.

Το Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως, θερμά τις εταιρείες ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ και AUTOΛΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΗΣ για την υποστήριξή τους και ελπίζει ότι και στο μέλλον θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει το αθλητικό σωματείο για την επίτευξη των στόχων του.

Please reload

bottom of page