top of page

Στην 10η Επετειακή Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση «Νάουσα 2016» το Πατρινό αθλητικό σωματείο ΑμεΑ "Ήφαιστος"

18/03/2016

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Νάουσας θα πραγματοποιηθεί η 10η Επετειακή Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση «Νάουσα 2016», η οποία διοργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες σε συνεργασία με την Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ).

Στη διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 130 αθλητές από 5 χώρες σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει περισσότερους από 50 αγώνες σε όλα τα αγωνιστικά στυλ και αποστάσεις.

Στη διοργάνωση αυτή θα συμμετάσχει και η ομάδα του Πατρινού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ήφαιστος, αποτελούμενη από την αθλήτρια Μελίνα Μεταξά Μαριάτου και την προπονήτριά της Σπυριδούλα Παρασκευοπούλου. Η Μελίνα Μεταξά Μαριάτου θα αγωνισθεί στα αγωνίσματα του 50μ. Ύπτιο και 50μ. Πεταλούδα της κατηγορίας S5.

Στόχος και της ομάδας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της αθλήτριας ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης ΑμεΑ που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2016 στην Αθήνα. Η Μελίνα Μεταξά Μαριάτου είναι κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ γυναικών και στα δύο στυλ τα οποία αγωνίζεται και η διοργάνωση αυτή θα δώσει σαφή εικόνα της  αγωνιστικής της κατάστασής σε συνθήκες αγώνα.

Η συμμετοχή της μικρής αθλήτριας Μελίνας Μαριάτου στη διοργάνωση αυτή, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση/δελτίο Τύπου, επιτεύχθηκε μόνο με την βοήθεια πολλών ανθρώπων. Γι’ αυτό απευθύνονται θερμές δημόσιες ευχαριστίες από το Αθλητικό σωματείο της Πάτρας Ήφαιστος, στις εταιρείες ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ και AUTOΛΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΗΣ για την οικονομική και ηθική τους στήριξη.

Please reload

bottom of page