top of page

Τελική ευθεία για τον Ημιμαραθώνιο-Στηρίζουμε τη Μαριλένα

15/03/2016

Λίγες μέρες έμειναν για την διεξαγωγή του 5ου Ημιμαραθωνίου των Αθηνών και στους αγώνες του (Ημιμαραθώνιος, 5χλμ, 3χλμ και 1χλμ για ΑμεΑ & Special Olympics) αναμένεται να συμμετάσχουν 18.000 δρομείς.

Με τον αγώνα του Ημιμαραθωνίου την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 9πμ, διεξάγεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου μάλιστα οι νικητές θα πάρουν και πρόκριση για το αγώνισμα του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ. Τα σωματεία έχουν ήδη κάνει τις δηλώσεις συμμετοχών  και αναμένεται να δούμε ποιοι τελικά θα εμφανιστούν στις αφετηρίες για να αγωνιστούν.

Όσον αφορά τους νικητές του πρόσφατου Μαραθωνίου, ο Χριστόφορος Μερούσης δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν θα αγωνιστεί, ενώ παρούσα θα είναι η Ράνια Ρεμπούλη η οποία δήλωσε πως δεν θα ξανατρέξει ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο τέτοια απόσταση. Δεν έχει δηλωθεί η Ρήγα (που επίσης έχει το όριο για Ριο), ενώ Καρακατσάνη, Γαζέα, Δημάκη και Βλαχάκη είναι στις κυριότερες συμμετοχές. Στους άνδρες θα τρέξουν οι Μαγγίνας, Γκελαούζος, οι έμπειροι Πούλιος, Καραβίδας, Θεοδώρου, αλλά και οι Μένης, Πιτσώλης.

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικώνμε επικεφαλής την πρόεδρο Βούλα Κοζομπόλη και η Marathon Team Greece της Μαρίας Πολύζου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα τρέξουν μαζί στην ιερή προσπάθεια στήριξης της 12χρονης Μαριλένας Γερογιάννη που έχει διαγνωστεί με το σπάνιο σύνδρομο Οκαμότο, όμως τη βλέπουμε πάντα στις διοργανώσεις αυτές να τερματίζει σε ειδικό αμαξίδιο με τον πατέρα της Βασίλη που είναι μαραθωνοδρόμος. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να στηρίξουμε όλοι την οικογένεια, προκειμένου να εξασφαλίσει τα έξοδα για τη θεραπεία της Μαριλένας αγοράζοντας τα μπλουζάκια με το λογότυπο «Αγκαλιάζουμε τη Μαριλένα»!

Please reload

bottom of page