top of page

Σωματείο ΑμεΑ «Ποπολάροι» – Συγκίνηση και ευχές για δικαίωση των αγώνων τους

01/02/2016

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα αλλά και με την πηγαία χαρά και καλή διάθεση που τους χαρακτηρίζει, τα μέλη του Σωματείου ΑμεΑ, «Οι Ποπολάροι», έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και καλοδέχτηκαν τη νέα χρονιά σε μια ζεστή και εγκάρδια συνεστίαση, σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου, Γιάννης Γρέκας, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους των Ποπολάρων που γέμισαν ασφυκτικά στην αίθουσα του κέντρου και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και συνέχιση των αγώνων των ανθρώπων με αναπηρία, στο νησί μας και σε όλο τον κόσμο. Την κοπή της πίτας έκανε ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, Διονύσιος, που μίλησε για τους Ποπολάρους με το γνωστό συγκινητικό και εγκάρδιο λόγο του.
Ο κ. Γρέκας μετέφερε τις ευχές για καλή χρονιά και για συνέχιση των αγώνων των δικαιωμάτων των ΑμεΑ, από τον πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ, Γιάννη Βαρδακαστάνη. Ανάλογο ήταν και το μήνυμα του Υφυπουργού Αθλητισμού και Βουλευτή κ. Στ. Κοντονή καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, της ΠΙΝ, κ. Μιχάλα.

Please reload

bottom of page