top of page

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την ΚΟΙΔΕΚΑ Πύλης

22/01/2016

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας της Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Ανάπτυξης Πύλης (ΚΟΙΔΕΚΑΠ) στο Δημοτικό Κατάστημα Φήκης παρουσία όλων των Μελών του Δ.Σ. της Επιχείρησης το οποίο προηγουμένως συνεδρίασε συζητώντας τρέχοντα θέματα.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκε όλο το προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ενώ παρόντες ήταν επίσης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φήκης Αθανάσιος Λιούτας, ο Αντιδήμαρχοι Κων/νος Κρούπης, Νίκος Τόλιας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης Αθανάσιος Γιαννοτάκης, η Δημοτικός Σύμβουλος Λαμπρινή Οικονόμου, ο Ιωάννης Παπακωνσταντίνου και η Προϊσταμένη του  Αυτοτελούς  Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού Φανή Μαρκαντά.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΚΟΙΔΕΚΑΠ Χρήστος Νάκος αφού ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά, ευημερία προσωπική και οικογενειακή», στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ΑμΕΑ και φυσικά ηλικιωμένους, αλλά και σε ανθρώπους που έχουν ψυχολογικά προβλήματα.

Στην συνέχεια η κ. Μαρκαντά ενημέρωσε το προσωπικό για την λειτουργία του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Πύλης και ζήτησε την συνεργασία με τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι».

Please reload

bottom of page