top of page

[ΕΡΤ]: Έγινε η βράβευση για τον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας

14/01/2016

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, που μεταξύ άλλων τόνισε πως παρά την βαριά κρίση στο τόπο μας ο Μαραθώνιος συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Για την κοινωνική της δράση, μέσω του «Marathon team Greece» βραβεύθηκε και η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο Μαρία Πολύζου, από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εθελοντές, οι οποίοι τιμήθηκαν από τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο.

Ως εθελοντής βραβεύθηκε ο πυροσβέστης και μεγάλη μορφή του βόλεϊ, Ακης Χατζηαντωνίου, ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή της βράβευσης του πρώην κατόχου του πανελληνίου ρεκόρ στα 110μ εμπόδια, Στέλιου Μπίσμπα, για την σκέψη που είχε να συγκεντρωθούν οι ισοθερμικές κουβέρτες του Μαραθωνίου και να δοθούν στους πρόσφυγες στην Μυτιλήνη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν οι επιταγές με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από ΜΚΟ και ιδρύματα, ενώ τιμήθηκαν και οι νικητές στις ομαδικές κατηγορίες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ. Από την απογευματινή γιορτή δεν έλειψε βίντεο, στα οποία φάνηκε περίτρανα η μαγεία του Μαραθωνίου Αθήνας, μέσα από τα μάτια εταιρειών, αλλά και απλών δρομέων.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΕΓΑΣ

Please reload

bottom of page