top of page

Αγιασμός & κοπή βασιλόπιτας στο Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Δήμου Βέροιας

14/01/2016

Περίσσεψαν οι ευχές και τα συναισθήματα στην καθιερωμένη εκδήλωση, που πραγματοποιεί πάντα, αρχές του έτους, το Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Δήμου Βέροιας. Η βασιλόπιτα των ευχών και της

καρδιάς ευλογήθηκε και κόπηκε χθες από το Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, παρουσία των παιδιών του Κέντρου του προσωπικού, των γονέων, των αρχών και των πολλών φίλων.

 

«Είμαι ευγνώμων σ' όλους σας. Υποκλίνομαι στην αγάπη σας και στην προθυμία, με την οποία ανταποκρίνεστε στα προβλήματά μας. Είμαστε απ' αυτούς που πάντα ζητάνε και ευτυχώς πάντα λαμβάνουνε. Τις καθημερινές δυσκολίες τις ξεπερνάμε με ανθρώπους που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν και είναι πολύ σημαντικό που βρίσκονται σήμερα άνθρωποι να μας βοηθούν», είπε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του ΚΕΜΑΕΔ, Μελίνα Δαμιανίδου, ευχαριστώντας όλους όσοι στηρίζουν τη λειτουργία της Μέριμνας.

«Ο νέος χρόνος να πληρώσει τις προσδοκίες όλων, να βοηθήσει την πατρίδα μας, ώστε να ευεργετηθούμε όλοι», ήταν η από καρδιάς ευχή του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα.

Καλή και δημιουργική χρονιά στα παιδιά και στο προσωπικό της Μέριμνας ευχήθηκαν ακόμα ο Διοικητής 1ης Μεραρχίας Πεζικού Αντώνης Νομικός, η εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Ημαθίας Ναυσικά Νεστοροπούλου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου και η πρώην Δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γευσιγνωσίας, Γαστρονομίας και Τουρισμού «Κάρανος», Δημήτρης Ταχματζίδης, πρόσφερε στην κ. Δαμιανίδου το ποσό των 600 ευρώ, που συγκεντρώθηκε από εκδήλωση του Συλλόγου.

Το φλουρί «έπεσε» στο Μητροπολίτη και αντιστοιχούσε σε βιβλίο.

Μετά την ανταλλαγή ευχών, προσφέρθηκαν σε όλους εδέσματα, που παρασκεύασαν γνωστά αρτοζαχαροπλαστεία της πόλης. 

Μαργαρίτα Δαμιανίδου

 

Please reload

bottom of page