top of page

Τέρης Χρυσός – Στιγμές συγκίνησης αλλά και χαράς σε εκδήλωση σε παιδιά Α.ΜΕ.Α.

17/12/2015

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Σύλλογο συνταξιούχων με παιδιά Α.ΜΕ.Α. της Εθνικής Τράπεζας.
το πάρτι που διοργανώθηκε για τη φετινή χρονιά είχε και μια μεγάλη έκπληξη για τα παιδιά .
Μια αληθινή νότα με την παρουσία του έκανε ο γνωστός μας Τέρης Χρυσός ο οποίος τραγούδησε και έδωσε με το δικό του τρόπο μια νότα αισιοδοξίας .

Την Παρουσία τους έκαναν οι αντιπρόσωποι του συλλόγου συνταξιούχων .
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Α.ΜΕ.Α. Πόπη Ματθαίου και το Δ/Σ τόνισε ότι η ημέρα χαράς για τις οικογένειες αποτελεί πλέον θεσμό. «Αυτό που προσπαθούμε είναι να γίνει αντιληπτό το έργο μας σ όλη την Ελλάδα και η εκπλήρωση μίας Ευχής κρύβει πολλή ομορφιά και μαγεία!
Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να εκπληρώσουμε όλες τις Ευχές των παιδιών που φθάνουν στο γραφείο μας και πληρούν τα κριτήρια.

Μόνο με τη στήριξη ιδιωτών και εταιρειών θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε Δύναμη, Χαρά και Ελπίδα στα παιδιά “μας”», συμπλήρωσε η κ. Πόπη

O Τέρης Χρυσός , ο οποίος με την υποστήριξή του, ανέφερε: «Μεγάλη μου τιμή η κίνηση των ανθρώπων του συλλόγου σας να μου κάνουν τη τιμή να τραγουδήσω για τα παιδιά αυτά και για την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα .

Θεωρώ πως όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη, δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο απ´ τα Υγιή Παιδικά Χαμόγελα».

 

Δείτε τις φωτογραφίες πατώντας το σύνδεσμο

Please reload

bottom of page