top of page

Σύσκεψη Γονέων Μαθητών σε Ειδικά Σχολεία και Ειδική Αγωγή στις 29 Οκτώβρη

28/10/2015

Σε σύσκεψη - συζήτηση την Πέμπτη 29 Οκτώβρη στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) καλεί τα μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε Ειδικά Σχολεία και Κέντρα Ειδικής Αγωγής οΕνιαίος Σύλλογος Γονέων καιΚηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής καιΝήσων.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται προκειμένου,  όπως αναφέρει, «να συζητήσουμε για το κλείσιμο των Ειδικών Σχολείων, την υποχρηματοδότηση, τις ελλείψεις, το πρόβλημα στη μεταφορά, αλλά και τα τροφεία που επιβάλλουν “οι φιλάνθρωποι” των Κέντρων Ειδικής Αγωγής όπως στην ΠΕΓΚΑΠ - ΝΥ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ και Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών (ΕΠΣ)»

Καλεί επίσης σε συμμετοχή στο παναναπηρικό πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 4 Νοέμβρη στις11 π.μ. στην Ομόνοια, με προσυγκέντρωση στις 10 π.μ. στην πλ. Βάθης (Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους).

«Δυναμώνουμε τους συλλόγους μας, ενοποιούμε τη δράση μας με τον Ενιαίο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων, πυκνώνουμε τις γραμμές της ΣΕΑΑΝ αποκούμπι και απαντοχή για κάθε ανάπηρο και χρόνιο πάσχοντα από τα φτωχά λαϊκά στρώματα», τονίζει στο κάλεσμά του.

Please reload

bottom of page