top of page

Δημιουργείται πάρκο για skate!

23/10/2015

Tο συγκεκριμένο εγχείρημα αποτελεί καινοτομία για τον Άγιο Νικόλαο

Στην  λογική  του  ν΄αποκτήσει νόημα η καθημερινότητα των νέων μέσω της εκπαίδευσης , του αθλητισμού και κατά συνέπεια της αναψυχής,  κινείται η  πρόταση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, αναφορικά με την δημιουργία «πάρκου skate» στην πόλη.

Σε συνάντηση που είχε με τους κ.Μάριο Αρχαύλη εκπρόσωπο των ασχολουμένων με το συγκεκριμένο άθλημα, και κ.Μιχάλη Λεμονή πρόεδρου του συλλόγου ΑμεΑ «Λάττιος» και αντιπρόεδρο του ΟΚΥΔΑΝ , ο δήμαρχος,  αναγνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο εγχείρημα αποτελεί καινοτομία για τον Άγιο Νικόλαο, πρότεινε στους παριστάμενους, την δημιουργία πάρκου skate, (πίστα skate/BMX), σε χώρους που προσφέρονται για τον σκοπό αυτό, εντός πόλεως στην προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας μεγάλος δημόσιος χώρος περιπάτου-αναψυχής- άθλησης αλλά και άλλων δραστηριοτήτων.

Όπως τόνισε ο κ.Ζερβός το «skate park» μπορεί να αποτελέσει ένα ασφαλές καταφύγιο για τους επίδοξους skaters,  οι θα αθλούνται καθημερινά και μάλιστα η κατασκευή του, δίνει τη δυνατότητα  για πολλαπλές διοργανώσεις- επιδείξεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. 

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και απο ξένους επισκέπτες μας- πρόσθεσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αφού το skateboarding,για τους skaters είναι κάτι παραπάνω από ένα χόμπυ, είναι τρόπος ζωής.

Please reload

bottom of page