top of page

Ικανοποίηση για ράμπα ΑμεΑ στην Ανάσταση

06/10/2015

Πάνω από 45 άτομα ωφελήθηκαν φέτος στην Παραλία της Καλαμάτας από τη λειτουργία της ηλεκτρικής ράμπας για την είσοδο των ΑμεΑ στη θάλασσα στην περιοχή της Ανάστασης.

Με ανακοίνωσή τους μάλιστα ευχαριστούν το Δήμο Καλαμάτας και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Δημ. Βεργόπουλο για την παρακολούθηση της εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος. Οι παρεμβάσεις, που πρέπει να γίνουν ενόψει της νέας περιόδου συζητήθηκαν μάλιστα σε πρόσφατη συνάντηση και από την πλευρά του Δήμου Καλαμάτας υπήρξε δέσμευση για εξασφάλιση τουλάχιστον 5 θέσεων στάθμευσης για ΑμεΑ, αλλά και για την κατασκευή ντουσιέρας και χώρου σκίασης, ενώ σημειώθηκε ότι το διάστημα των 8 μηνών, που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη της επόμενης περιόδου είναι αρκετό και με το παραπάνω για την διόρθωση όλων των μικροπροβλημάτων, που προέκυψαν φέτος.

Σε ανακοίνωσή τους μάλιστα οι ωφελούμενοι ευχαριστούν ιδιαίτερα τον εποχικό δημοτικό υπάλληλο Μαρίνο Αλεξανδρόπουλο, τους ναυαγοσώστες, καθώς επίσης και όλους τους υπόλοιπους λουόμενους, που με διάφορους τρόπους στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Please reload

bottom of page