top of page

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων ΑμεΑ 2015

24/06/2015

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα για τις παιδικές κατασκηνώσεις παιδιών και ενήλικων ατόμων με Αναπηρίες για το έτος 2015 με Φορέα υλοποίησης την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ.).

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος παιδικών κατασκηνώσεων συνολικού ύψους εξακοσίων τριάντα χιλιάδων (630.000) ευρώ θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του ΚΑΕ 2559 Φ 220 του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2015 Προγράμματος λειτουργίας πρότυπης παραλίας με προσβασιμότητα για τα Άτομα με Αναπηρία στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α.). Φορέας υλοποίησης ορίζεται ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών σύμφωνα με την από 2052015 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Κ.Π.Π.Α. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος συνολικού ύψους εβδομήντα χιλιάδων (70.000) ευρώ θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του ΚΑΕ 2559 Φ 220 του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2015

Οι όροι, οι διαδικασίες και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για την υλοποίηση των Προγραμμάτων και την χρηματοδότηση των Φορέων, θα καθορισθούν με Προγραμματικές Συμβάσεις οι οποίες θα συναφθούν μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της ΕΣΑμεΑ, της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ, του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Αττικής και του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών.

Please reload

bottom of page