top of page

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Κέντρου ΑμεΑ”ΣΩΤΗΡ”

28/12/2014

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις που ήταν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

 

Το τριήμερο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Κέντρου ΑμεΑ “Σωτήρ” τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες Θεσσαλονικείς.

Οι εκπαιδευτές και τα παιδιά του Κέντρου, πρόσφεραν ένα υπέροχο εορταστικό τριήμερο, σε Χριστουγεννιάτικο και χαρμόσυνο κλίμα. Η χορωδία του Ι. Ν. Αναλήψεως, η σχολή θεάτρου Βασίλης Διαμαντόπουλος, η εταιρεία Ψυχολογία και Τέχνη, το Photoglobe Seminars τίμησαν το Κέντρο ΑμεΑ “Σωτήρ” και σε αυτές τις εκδηλώσεις.

 

Στην ημερίδα “ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” παραβρέθηκαν ο κ. Νικόλσκυ Δημήτριος, Στέλεχος της Διεύθυνσης Προστασίας Α.με.Α, Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες, ο κ. Λυμβαίος Ιωάννης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρίες, η κα. Ζαφειροπούλου Φωτεινή, Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ, Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της ΕΣΑΜΕΑ και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, Πρόεδρος της ΕΕΠΑΑ Θεσσαλονίκης, ο κ. Αηδονόπουλος Χάρης, Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Please reload

bottom of page