top of page

Συνάντηση ιστιοπλόων ΑΜΕΑ με Ανδριανό

14/11/2014

Συνάντησημε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Γιάννη Ανδριανό είχαν οι Παραολυμπιονίκες του SONAR Βασίλης Χριστοφόρου, Θεόδωρος Αλεξάς και Ανάργυρος Νοτάρογλου. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης, καθώς και η Πρόεδρος της επιτροπής ΑΜΕΑ της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Ντόρα Πάλλη και το μέλος της και Πρόεδρος του σωματείου Sailability HELLAS- Ιστιοπλοΐα για όλους Κική Σέρφα – Βεντουρή.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός συνεχάρη τους αθλητές για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SONAR και την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016. Άκουσε με προσοχή τα σχέδια τους για την πορεία προς το Ρίο και τόνισε ότι η πολιτεία θα είναι αρωγός στις προσπάθειες τους.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές ΑΜΕΑ ιστιοπλοΐας λόγωτης ιδιαιτερότητας του αθλήματος και του υψηλού κόστους συμμετοχής τους σε διεθνείς διοργανώσεις.

Οι αθλητές Βασίλης Χριστοφόρου, Θεόδωρος Αλεξάς και Ανάργυρος Νοτάρογλου ευχαρίστησαν τον Υφυπουργό για τη στήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού στην προσπάθεια τους και τουχάρισαν συμβολικά το επίσημο μπλουζάκι της διοργάνωσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος.



gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Please reload

bottom of page